Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Elisabeth Gubbels, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Jan Gerardus Broens, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik Hubertus, bouwknecht en landbouwer, geboren te Thorn op 7 juni 1855, overleden te Hunsel op 7 november 1913.
    Hij is getrouwd te Grathem op 29 april 1878 met Elisabeth Deckers, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heythuysen op 16 april 1853, overleden te Hunsel op 13 april 1924, dochter van Jean Deckers en Cornelia Hendrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina