Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pieter Hendricus Peters, houtzager, geboren te Grathem op 30 maart 1833, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 april 1910, zoon van Peter Michiel Peters en Gertrude Coolen.


Hij is getrouwd te Grathem op 23 april 1875 met
Anna Marguerita Knippenbergh, dienstmeid, geboren te Grathem op 24 februari 1838, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 oktober 1877, dochter van Herman Knippenbergh en Anna Maria Dimphna Meekels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 25 oktober 1877.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina