Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Antoine Joseph August van de Pas, drogist, geboren te Heythuysen op 22 januari 1886, zoon van Johannes Ludovicus Carolus van de Pas en Maria Elisabeth Hubertina Gorris.


Hij is getrouwd te Sittard op 19 december 1908 met (en gescheiden te Sittard op 9 juli 1943 van)
Auguste Amalia Breuer, geboren te Monjoie (D) rond 1886, dochter van Clemens August Breuer en Albertina Mathilde Metzmacher.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina