Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Hubertus Winkelmolen, landbouwer, geboren te Grathem op 17 oktober 1875, overleden aldaar op 8 september 1941, zoon van Sigbertus Winkelmolen en Gertrudis Hubertina Corsten.


Hij is getrouwd te Weert op 3 mei 1911 (1) met
Maria Elisabeth Timmermans, geboren te Weert rond 1878, dochter van Petrus Timmermans en Petronella Hendrikx.

Hij is getrouwd te Weert op 29 juli 1920 (2) met
Joanna Petronella van der Poelen, geboren te Weert rond 1871, dochter van Gerardus van der Poelen en Joanna Maria Ariaens.

Hij is getrouwd te Weert op 11 juni 1925 (3) met
Maria Catharina Angelina van Geneijgen, dienstbode, geboren te Baexem op 19 januari 1894, overleden te Weert op 27 juli 1988, begraven te Someren-Heide, dochter van Severien Hubertus van Geneijgen en Josephina Maria Brouwers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina