Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Antonia Hendrickx, geboren te Grathem op 13 juni 1837, overleden aldaar op 17 maart 1923, dochter van Joannes Hendrickx en Anna Gertrudis Cuijpers.


Zij is getrouwd te Grathem op 8 april 1875 met
Gerardus Houtakkers, landbouwer, geboren te Grathem op 20 september 1845, overleden aldaar op 16 maart 1927, zoon van Michel Houtackers en Marie Christine Veekens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina