Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Joannes Houben, landbouwer, geboren te Grathem op 16 januari 1809, overleden aldaar op 20 juni 1898, zoon van Peter Houben en Anna Maria Ghijsen.


Hij is getrouwd te Grathem op 12 april 1872 met
Anna Maria Coolen, landbouwster, geboren te Hunsel-Ell op 24 februari 1822, overleden te Grathem op 13 april 1885, dochter van Francis Kolen en Anna Maria Gertrudis Kampen.
(Zij is eerder getrouwd te Grathem op 14 juli 1854 met Pieter Midden, landbouwer, geboren te Grathem op 1 februari 1827, overleden aldaar op 13 juni 1871, zoon van Mathijs Midden en Anna Mechtildis Hendrikx.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina