Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs Martinus Peter Jacobus Coumans, timmerman, geboren te Baexem op 16 juni 1889, wonende te Meijel, overleden aldaar op 10 oktober 1959, zoon van Peter Joannes Coumans en Sapharina Hubertina Vaassen.


Hij is getrouwd te Meijel op 28 juni 1920 met
Maria Wilhelmina Hoeben, geboren te Meijel op 3 januari 1894, overleden te Deurne op 29 juni 1981, begraven te Meijel, dochter van Antoon Hoeben en Wilhelmina Wagemans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina