Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Hubertina Beijnsberger, geboren te Grathem op 15 januari 1850, overleden te Weert op 10 september 1911, dochter van René Beijnsberger en Wilhelmina van der Putten.


Zij is getrouwd te Weert op 17 oktober 1877 met
Gerard Vleeshouwers, landbouwer, geboren te Weert op 15 september 1851, overleden aldaar op 24 januari 1911, zoon van Pieter Jacob Vleeshouwers en Joanna Maria Neijens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mina, geboren te Weert op 22 november 1878, overleden aldaar op 27 mei 1965.
    Zij is getrouwd te Weert op 12 juni 1912 met Willem Schaekers, geboren te Weert op 4 oktober 1874, overleden aldaar op 4 oktober 1941, zoon van Driek Schaekers en Petronella Klaessens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina