Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Mathijs Beijnsberger, bouwknecht, geboren te Grathem op 29 oktober 1841, overleden te Heythuysen op 6 juli 1905, zoon van René Beijnsberger en Wilhelmina van der Putten.


Hij is getrouwd te Thorn op 24 juli 1865 met
Maria Elisabeth Walenberg, geboren te Thorn op 12 april 1843, overleden aldaar op 30 december 1898, dochter van Johannes Walenberg en Rosalia Geurts.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina