Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Peter Coumans, schrijnwerker, geboren te Baexem op 13 februari 1884, overleden te Roermond op 19 januari 1960, zoon van Peter Joannes Coumans en Sapharina Hubertina Vaassen.


Hij is getrouwd te Vlodrop op 25 april 1911 (1) met
Maria Christina Tegels, geboren te Vlodrop op 13 september 1885, overleden aldaar op 13 februari 1924, dochter van Theodorus Hubertus Tegels en Cornelia van der Beek.

Hij is getrouwd te Vlodrop op 5 juni 1928 (2) met
Maria Elisabeth Wackers, geboren te Frauenberg (D) in juni 1880, overleden te Vlodrop op 19 juni 1946, dochter van Hermanus Wackers en Elisabeth Nix.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina