Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Wilhelmus Gijsen, dienstknecht, geboren te Heel en Panheel op 22 juni 1858, wonende te Grathem, overleden aldaar op 16 april 1885, zoon van Leonardus Gijsen en Gertrudis Knoops.


Hij is getrouwd te Grathem op 6 juli 1881 met
Anna Gertrudis Hubertina Roost, geboren te Grathem op 29 april 1860, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 januari 1908, dochter van Ferdinandus Roost en Anna Maria Wilhelmina Meekels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Hubert, geboren te Grathem op 13 mei 1882.
  • 3 : Paulus Wilhelmus, geboren te Grathem op 27 augustus 1885, overleden aldaar op 4 november 1897.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina