Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jeanne Catherine Peters, dienstmeid, geboren te Nederweert op 6 november 1809, overleden te Grathem op 2 juli 1882, dochter van Martinus Peeters en Joanna Wulms.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 11 juli 1859 met
Gerardus Beckers, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 30 april 1827, wonende te Grathem, zoon van Peter Beckers en Maria Catharina Hermans.
(Hij is later getrouwd te Grathem op 21 september 1882 met zijn oomzegster Petronella Manders, dienstmeid, geboren te Weert op 3 maart 1853, wonende te Grathem, dochter van Henri Manders en Elisabeth Peeters.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina