Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Judith Geenen, geboren te Ittervoort op 10 januari 1857, overleden te Brunssum op 25 maart 1931, dochter van Willem Geenen en Anna Maria Caris.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 9 februari 1882 met
Hendrik Hubertus Cober, leidekker, geboren te Thorn op 20 juli 1854, overleden aldaar op 4 februari 1897, zoon van Frans Felix Cober en Elisabeth Schits.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth Hubertina, geboren te Ittervoort op 1 mei 1889, overleden te Heerlen op 17 november 1957.
    Zij is getrouwd te Thorn op 14 januari 1918 met Christiaan Mathijs Hubert Cuijpers, mijnwerker, geboren te Thorn op 3 april 1886, zoon van Michiel Cuijpers en Anna Reemers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina