Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonardus Aengevaeren, landbouwer, geboren te Stramproy op 26 maart 1846, overleden aldaar op 6 maart 1928, zoon van Wilhelmus Aengevaeren en Maria Helena Lenaers.


Hij is getrouwd te Grathem op 13 juni 1879 met
Maria Elisabeth Baetten, geboren te Grathem op 17 november 1847, overleden te Stramproy op 29 januari 1934, dochter van Jan Matheus Baeten en Dorethea Scheijven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Josephus Wilhelmus, landbouwer, geboren te Stramproy op 4 april 1883.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 6 september 1917 met Anna Maria Joosten, geboren te Nederweert op 21 januari 1887, overleden te Weert op 11 december 1960, dochter van Wilhelmus Hubertus Joosten en Petronella Meeuvis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina