Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Gerardus Hubertus Heijkers, arbeider, geboren te Grathem op 28 november 1868, zoon van Petrus Jacobus Hubertus Heijkers en Anna Maria Hubertina Janssen.


Hij is getrouwd te Linne op 21 april 1900 met
Helena Hubertina van Erdewijk, geboren te Linne op 14 februari 1873, overleden aldaar op 15 april 1927, dochter van Peter Hendrik van Erdewijk en Odilia Hubertina Sampers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina