Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Hubertina Cleutjens, landbouwster, geboren te Hunsel op 8 oktober 1885, overleden te Nederweert op 14 juli 1917, dochter van Peter Mathijs Hubertus Cleutjens en Anna Margareta Hubertina Vaassen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 25 september 1914 met
Peter Hubertus van Daal, landbouwersknecht, geboren te Nederweert op 18 september 1889, zoon van Petrus Joseph van Daal en Joanna Gielisse.
(Hij is later getrouwd te Nederweert op 24 september 1917 met Maria Ida Didden, geboren te Nederweert op 26 april 1888, dochter van Peter Hubertus Didden en Anna Margaretha Brinkmans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina