Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Nijssen, landbouwer, geboren te Wessem op 11 augustus 1842, zoon van Hermanus Nijssen en Gertrudis Beckers.


Hij is getrouwd te Grathem op 9 juni 1882 met
Maria Helena Koninckx, landbouwster, geboren te Grathem op 15 januari 1846, overleden te Wessem op 20 december 1910, dochter van Jacque Koninkx en Marie Josephine Meevissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Anna Hubertina, dienstmeid, geboren te Grathem op 30 augustus 1871, overleden te Wessem op 3 september 1908.
    Zij is getrouwd te Wessem op 12 april 1901 met Leonardus Hubertus Snijkers, landbouwer, geboren te Wessem op 29 augustus 1869, overleden te Sittard op 9 juli 1959, zoon van Peter Snijkers en Margaretha Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina