Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Anna Hubertina Nijssen, dienstmeid, geboren te Grathem op 30 augustus 1871, overleden te Wessem op 3 september 1908, dochter van Joannes Hubertus Nijssen en Maria Helena Koninckx.


Zij is getrouwd te Wessem op 12 april 1901 met
Leonardus Hubertus Snijkers, landbouwer, geboren te Wessem op 29 augustus 1869, overleden te Sittard op 9 juli 1959, zoon van Peter Snijkers en Margaretha Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina, geboren te Wessem rond 1908.
    Zij is getrouwd te Meijel op 9 november 1936 met Wilhelmus Gerardus Cox, landbouwer, geboren te Helden rond 1907, zoon van Jacobus Cox en Johanna Lenders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina