Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Gertruda Antonetta Francisca Ament, geboren te Stramproy op 19 april 1914, dochter van Theodorus Jacobus Ament en Anna Maria Rietra.


Zij is getrouwd te Hunsel op 18 november 1932 met
Henricus Briels, bakker, geboren te Baexem op 14 december 1907, overleden te Weert (Z) op 4 januari 1985, begraven te Hunsel op 7 januari 1985, zoon van Gerardus Henricus Briels en Maria Hubertina Theunissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Antonius, geboren te Hunsel op 17 januari 1936, overleden te Roermond op 18 maart 2003.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 10 juli 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina