Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joseph Mooren, landbouwer, geboren te Grathem op 17 oktober 1852, wonende aldaar, zoon van Hendrik Mooren en Anna Margueretha Timmermans.


Hij is getrouwd te Grathem op 3 mei 1886 met
Maria Catharina Mans, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 19 februari 1846, wonende te Grathem, overleden aldaar op 27 augustus 1888, dochter van Wilhelmus Mans en Mathea Schoufs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaretha Cornelia, geboren te Grathem op 4 juni 1887, overleden te Kerkrade op 11 april 1955.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina