Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Elisabeth Roosen, geboren te Grathem op 13 januari 1901, overleden op 11 oktober 1970, begraven te Weert-St.Josef op 14 oktober 1970, dochter van Wilhelmus Hubertus Roosen en Maria Helena Hendrikx.


Zij is getrouwd te Weert op 25 oktober 1926 met
Martinus Theunissen, fabrieksarbeider, geboren te Weert op 11 december 1902, overleden aldaar op 11 april 1984, zoon van Isidor Casimir Frans Hubert Theunissen en Clara Barbara Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina