Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Hubertus Mooren, geboren te Grathem op 29 maart 1850, overleden te Kessenich op 27 juni 1908, zoon van Hendrik Mooren en Anna Margueretha Timmermans.


Hij is getrouwd te Kessenich op 2 juli 1880 met
Joanna Gertrudis Fellen, geboren te Kessenich op 1 mei 1848, overleden aldaar op 16 maart 1923, dochter van Mathijs Fellen en Catharina Borkelmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina