Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Agnes Hubertina Mooren, dienstmeid, geboren te Grathem op 4 november 1846, dochter van Hendrik Mooren en Anna Margueretha Timmermans.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 16 april 1880 met
Peter Mathijs Hemels, timmerman, geboren te Heel en Panheel op 27 oktober 1845, zoon van Hermanus Hemels en Petronella op 't Velt.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 23 april 1883, overleden op 29 februari 1964, begraven te Roermond.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 3 juni 1904 met Jacobus Stevens, schoenmaker, geboren te Grathem op 29 januari 1872, overleden te Roermond op 17 november 1937, zoon van Arnoldus Hubertus Stevens en Petronilla van Essen.
  • 2 : Maria Petronella, geboren te Heel en Panheel rond 1885.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 1 juni 1917 met Jakob Hubert Delissen, landbouwer, geboren te Beegden rond 1884, zoon van Jan Delissen en Joanna Catharina Opgenhoffen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina