Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Wetemans, geboren te Grathem op 26 april 1894, overleden op 20 februari 1956, begraven te Leveroy, zoon van Wilhelmus Hubertus Wetemans en Anna Maria Gertrudis Smeets.


Hij is getrouwd te Nederweert op 12 november 1926 met
Agnes Mertens, geboren te Nederweert op 21 januari 1892, overleden op 8 april 1966, begraven te Leveroy, dochter van Carolus Mertens en Maria Anna Helena Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina