Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Joannes Hubertus Geusens, landbouwer, geboren te Nederweert op 24 december 1849, overleden te Grathem op 28 februari 1931, zoon van Gabriel Geusens en Maria Elisabeth Loijen.


Hij is getrouwd te Grathem op 21 juli 1887 met
Hubertina Joanna Ernesta Ramaekers, landbouwster, geboren te Grathem op 17 november 1851, overleden aldaar op 12 oktober 1928, dochter van Jacobus Mathiss Raemaeckers en Marie Helene Bosmans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 17 mei 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina