Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Hubertina Scheers, dienstmeid, geboren te Grathem op 22 april 1860, overleden te Beegden op 9 juni 1937, dochter van Thomas Scheers en Anna Margueretha Timmermans.


Zij is getrouwd te Beegden op 13 oktober 1892 met
Peter Jan Hendrikx, geboren te Beegden op 29 juni 1846, overleden aldaar op 25 maart 1939, zoon van Cornel Hendricx en Helene Hoekx.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina