Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Elisabeth Heijmans, landbouwster, geboren te Weert op 3 maart 1890, dochter van Joannes Mathijs Hubertus Heijmans en Catharina Hubertina Geelen.


Zij is getrouwd te Stramproy op 15 mei 1924 met
Peter Henricus Hendrikx, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 18 augustus 1887, wonende te Grathem, overleden aldaar op 18 oktober 1954, zoon van Pieter Theodor Hendrikx en Wilhelmina op Heij.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Mathijs, geboren te Hunsel-Haler op 12 oktober 1928, overleden te Kelpen op 8 december 1992, begraven te Oler.
  • 2 : Catharina Hubertina Elisabeth, geboren te Hunsel-Haler op 4 maart 1930, overleden te Hunsel op 24 januari 1931.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina