Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Krummen, naaister, geboren te Maasniel op 24 oktober 1849, overleden te Grathem op 19 oktober 1918, dochter van Caspar Krummen en Anna Claessen.


Zij is getrouwd te Grathem op 14 april 1890 met
Jacobus Hubertus Konings, winkelier, geboren te Grathem op 19 januari 1848, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 mei 1927, zoon van Henricus Konings en Aldegonda van de Berg.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 12 juli 1884 met Catharina Elisabeth Henderikx, naaister, geboren te Grathem op 6 april 1847, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 januari 1890, dochter van Willem Henderikx en Angeline Fams.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Joseph Hubert, chef, geboren te Grathem op 31 mei 1892, overleden te Tjimahi, Java, Indonesie op 7 februari 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina