Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hubertus Teuwen, landbouwer, geboren te Grathem op 8 maart 1904, overleden op 28 september 1984, begraven te Baexem, zoon van Balthazar Teuwen en Hendrina Nies.


Hij is getrouwd te Grathem op 23 april 1937 met
Anna Catharina Hubertina Koninkx, geboren te Grathem op 3 oktober 1907, overleden op 20 juli 1983, begraven te Baexem, dochter van Joannes Hubertus Koninkx en Anna Catharina Hubertina van Geneijgen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Engelbertus Johannes Balthazar, bankwerker, geboren te Baexem op 19 augustus 1941, overleden te Bocholt (V) op 6 oktober 2018, gecremeerd te Baexem op 13 oktober 2018.
  • 2 : Catharina Maria Emma Anna Petronella, geboren te Baexem rond januari 1944, overleden aldaar op 11 september 1944.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina