Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegonda van de Berg, geboren te Nederweert op 17 november 1814, overleden te Grathem op 11 november 1856, dochter van Antoon van den Berg en Helena Verspagen.


Zij was gehuwd met
Henricus Konings, arbeider en landbouwer, geboren te Wessem rond 1821, overleden te Grathem op 8 maart 1892, zoon van Mathis Coninckx en Catharina Giesen.
(Hij was later gehuwd met Joanna Maria Ketelaers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs Antoon, werkman, landbouwer en dagloner, geboren te Nederweert op 17 november 1842, overleden te Heythuysen op 30 maart 1910.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 24 mei 1871 met Anna Maria Sak, dienstmeid en landbouwster, geboren te Nederweert op 15 augustus 1844, overleden te Heythuysen op 5 oktober 1922, dochter van Gerardus Lambertus Sak en Willemina Maeters.
  • 4 : Christianus, geboren te Grathem op 25 september 1850, overleden aldaar op 21 juli 1855.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina