Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina van Goor, geboren te Grathem op 12 maart 1872, overleden te Wessem op 9 november 1940, dochter van Lodewijk van Goor en Maria Helena Isabella Jorissen.


Zij is getrouwd te Wessem op 14 juli 1911 met
Jan Mathijs Maessen, landbouwer, geboren te Wessem op 10 oktober 1878, overleden op 7 juni 1974, zoon van Hendrik Maessen en Maria Jacoba Heijckers.
(Hij is eerder getrouwd te Wessem op 7 januari 1901 met Anna Gertrudis Houtakkers, geboren te Heythuysen op 18 oktober 1875, overleden te Wessem op 2 juli 1908, dochter van Joannes Houtakkers en Susanna Veekers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina