Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Johanna Maria Steijvers, geboren te Heythuysen op 9 september 1895, overleden te Weert op 7 mei 1963, dochter van Fredericus Franciscus Steijvers en Elisabeth Hubertina Heijmans.


Zij is getrouwd te Maarheze op 27 november 1918 met
Antonius Verweerden, landbouwer, geboren te Maarheeze op 11 januari 1890, overleden te Weert op 27 januari 1960, zoon van Godefridus Verweerden en Johanna Maria van Cranenbroek.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina