Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Joannes Wetemans, landbouwer, geboren te Grathem op 26 juli 1896, overleden op 20 februari 1967, begraven te Oler, zoon van Peter Hubert Wetemans en Petronella Theunissen.


Hij is getrouwd te Grathem op 6 mei 1932 met
Maria Catharina Aldegonda Bongers, geboren te Beesel op 29 maart 1910, overleden op 9 maart 1993, begraven te Oler, dochter van Felix Engelbert Bongers en Maria Agnes Smits.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 6 februari 1933.
  • 2 : Peter Wilhelmus Hubertus, geboren te Grathem rond december 1944, wonende aldaar, overleden te Weert op 3 september 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina