Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Mathijs Hubertus Heijmans, landbouwer, geboren te Grathem op 31 augustus 1862, overleden te Stramproy op 22 april 1939, zoon van Laurens Hubert Heijmans en Anna Geertrudis Beijes.


Hij is getrouwd te Grathem op 25 april 1889 met
Catharina Hubertina Geelen, landbouwster, geboren te Grathem op 1 december 1858, overleden te Stramproy op 27 juni 1922, dochter van Jan Mathijs Geelen en Elisabeth Scheijven.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Maria Henrica, geboren te Weert op 31 juli 1899, overleden aldaar op 6 juni 1956.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 12 mei 1926 met Jacobus Gijsen, landbouwer, geboren te Weert op 29 oktober 1898, overleden te Stramproy op 25 juni 1967, zoon van Martinus Gijsen en Anna Gertrudis Lenaers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina