Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Vermeulen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 8 juli 1858, dochter van Mathias Godefroid Vermeulen en Maria Helena Heijmans.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 17 april 1884 met
Theodorus Hubertus Geenen, landbouwer, geboren te Wessem op 27 oktober 1852, zoon van Theodorus Hubertus Geenen en Maria Catharina Marechal.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Hubertus, landbouwer, geboren te Pol (gemeente Wessem) rond 1887.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 16 juni 1919 met Mechtildis Hubertina Aerts, geboren te Heel en Panheel rond 1886, dochter van Antonius Hubertus Aerts en Joanna Catharina Bongers.
  • 2 : Maria Hubertina, dienstmeid, geboren te Wessem rond 1889.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 15 mei 1914 met Peter Jan Hubertus Janssen, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1882, zoon van Henricus Janssen en Hubertina Cleutjens.
  • 3 : Maria Josephina, geboren te Pol rond 1891.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 29 januari 1915 met Joannes Henricus Peeters, dienstknecht, geboren te Heel en Panheel rond 1886, zoon van Martinus Peeters en Anna Maria Hubertina Meuvissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina