Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Hubertus Vermeulen, landbouwer, geboren te Hunsel op 19 oktober 1856, overleden te Wessem op 1 juli 1944, zoon van Mathias Godefroid Vermeulen en Maria Helena Heijmans.


Hij is getrouwd te Weert op 30 januari 1896 met
Petronella Hoomans, geboren te Weert op 11 maart 1852, overleden aldaar op 5 januari 1938, dochter van Joannes Michael Hoomans en Anna Maria Midden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina