Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Vermeulen, landbouwster, geboren te Hunsel op 6 februari 1862, overleden te Grathem op 30 september 1912, dochter van Mathias Godefroid Vermeulen en Maria Helena Heijmans.


Zij is getrouwd te Grathem op 25 februari 1897 met
Elbertus Gerardus Rutten, landbouwer, geboren te Bergen rond 1849, wonende te Beesel, overleden aldaar op 21 juli 1921, zoon van Arnoldus Rutten en Gertrudis Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina