Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Hubert Wetemans, landbouwer, geboren te Grathem op 7 november 1898, overleden te Stramproy op 26 april 1987, zoon van Peter Hubert Wetemans en Petronella Theunissen.


Hij is getrouwd te Stramproy op 18 juni 1925 met
Maria Gertrudis Arits, geboren te Stramproy op 16 april 1899, overleden aldaar op 18 december 1963, dochter van Jan Mathijs Arits en Joanna Helena Leijssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina