Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Cornelia Mols, geboren te Grathem op 15 december 1908, overleden te Helden op 29 maart 1967, dochter van Cornelis Mols en Maria Catharina Coenen.


Zij is getrouwd te Kessel op 20 april 1942 met
Peter Wilhelmus Sliepen, landbouwer, geboren te Echt op 20 januari 1915, overleden op 18 april 2003, begraven te Beringe, zoon van Theodorus Sliepen en Maria Hubertina Ruijters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina