Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christiaan Peter Coenraad Mols, landbouwer, geboren te Grathem op 11 maart 1903, overleden te Heythuysen (b) op 20 juli 1994, begraven te Oler, zoon van Cornelis Mols en Maria Catharina Coenen.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 9 september 1933 met
Anna Gertrudis Kuijpers, geboren te Ittervoort op 9 maart 1903, overleden te Roermond op 16 juli 1973, begraven te Oler, dochter van Peter Joannus Kuijpers en Anna Maria Hubertina Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Truus, geboren op 4 januari 1949, overleden op 23 september 1981, begraven te Oler.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina