Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Mathias Hubertus Tijssen, molenaar en lid van het RK Kerkbestuur te Grathem, geboren te Wessem op 23 juli 1864, overleden te Grathem op 13 november 1926, begraven aldaar, zoon van Peter Gerardus Tijssen en Dorothea Jacobs.


Hij is getrouwd te Grathem op 27 juni 1895 met
Anna Maria Hubertina Schreurs, geboren te Grathem op 14 februari 1863, overleden aldaar op 1 november 1956, begraven aldaar, dochter van Jan Theodor Schreurs en Joanna Dorethea Verlinden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Severien Theodoor Gerard Joseph, RK priester en pastoor, geboren te Grathem op 7 maart 1897, overleden te Roermond (Z) op 19 september 1985, begraven te Grathem.
  • 2 : Dorethea Gertrudis Agatha, kloosterzuster, geboren te Grathem op 29 augustus 1899, overleden te Wessem op 15 januari 1972, begraven aldaar op 19 januari 1972.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina