Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Hubertus Segers, onderwijzer en korporaal-schrijver, geboren te Grathem op 1 maart 1905, overleden te Makassar, Celebes, Indonesie op 24 december 1943, zoon van Leonardus Hubertus Segers en Johanna Deckers.


Hij is getrouwd te Thorn op 9 oktober 1932 met
Elisabeth Victorina Maria Hubertina Smeets, geboren te Vucht (B) op 25 februari 1906, overleden op 13 augustus 1990, begraven te Soest, dochter van Renier Antoon Hubert Smeets en Maria Gertrudis Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina