Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Mols, geboren te Grathem op 6 september 1913, overleden te Meijel op 5 oktober 1984, dochter van Cornelis Mols en Maria Catharina Coenen.


Zij is getrouwd te Meijel op 24 mei 1937 met
Gerardus Petrus Lambertus Ketels, zadelmaker, geboren te Tegelen op 17 september 1904, overleden te Meijel op 19 februari 1964, zoon van Johannes Ketels en Petronella Heinen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina