Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Jeurninck, geboren te Grathem op 20 januari 1876, overleden te Swalmen op 24 mei 1919, dochter van Gerardus Hubertus Jeurninck en Petronella Philips.


Zij is getrouwd te Swalmen op 19 juni 1905 met
Wilhelmus Hubertus Peeters, landbouwer, geboren te Swalmen op 30 december 1875, zoon van Hendrikus Peeters en Petronella Coenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina