Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Andrina Petronella Verstappen, geboren te Grathem op 12 november 1899, overleden te Weert (Z) op 12 juli 1968, begraven te Leveroy op 16 juli 1968, dochter van Gerardus Hubertus Verstappen en Anna Maria Catharina Lemmen.


Zij is getrouwd te Grathem op 15 mei 1931 met
Peter Mathijs van Roij, landbouwer, geboren te Nederweert-Leveroy op 2 oktober 1894, overleden te Weert (Z) op 17 augustus 1965, begraven te Leveroy op 20 augustus 1965, zoon van Godefridus van Roij en Maria Gertrudis Verstappen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina