Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena van de Winkel, dienstmeid, geboren te Ittervoort op 5 juni 1840, wonende te Grathem, overleden aldaar op 30 augustus 1897, dochter van Lambert van de Winkel en Jeanne Mechtilde Smedts.


Zij is getrouwd te Grathem op 13 april 1877 met
Gerardus Hubertus Verstappen, landbouwer, geboren te Grathem op 20 januari 1842, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 oktober 1915, zoon van Hendricus Verstappen en Anna Catharina Janssen.
(Hij is later getrouwd te Grathem op 5 januari 1899 met Anna Maria Catharina Lemmen, landbouwster, geboren te Grathem op 23 februari 1868, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 september 1944, begraven te Oler, dochter van Leonard Lemmen en Petronella Verstappen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 27 februari 1878.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina