Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus van Enckevort, geboren te Grathem op 24 april 1901, overleden te Deurne op 12 augustus 1973, zoon van Gerard van Enckevort en Maria Gertrudis Beurskens.


Hij is getrouwd te Grathem op 20 april 1928 (1) met
Maria Christina Verheggen, geboren te Meijel op 31 oktober 1904, overleden te Helmond op 5 december 1934, dochter van Petrus Hubertus Verheggen en Anna Margaritha Verkennis.

Hij is getrouwd te Bakel en Milheeze op 1 mei 1936 (2) met
Petronella van de Wetering, geboren te Bakel en Milheeze op 4 oktober 1904, dochter van Hendrikus van de Wetering en Theodora Bevers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina