Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus van Enckevort, geboren te Grathem op 30 januari 1900, overleden te Meijel op 21 mei 1961, zoon van Gerard van Enckevort en Maria Gertrudis Beurskens.


Hij is getrouwd te Meijel op 11 mei 1925 met
Anna Maria Elisabeth Looijen, geboren te Meijel op 10 augustus 1900, overleden aldaar op 16 november 1951, dochter van Franciscus Loeijen en Anna Maria Aldegonda Loijen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina