Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Jacobus Florquin, geboren te Maaseik (B) op 24 april 1810, overleden te Kessenich (B) op 30 mei 1865, zoon van Elisabeth Florquin.


Hij is getrouwd te Kessenich (B) op 27 november 1855 met
Henriette Hilven, dagloonster, geboren te Hunsel op 1 oktober 1818, overleden te Grathem op 27 januari 1887, dochter van Ruthgerus Hilven en Joanna Koopmans.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina