Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Antonius Hubertus Verstappen, gevonden te Grathem op 18 december 1901, overleden te Wessem op 6 april 1986, gecremeerd te Geleen, zoon van Joseph Hubertus Verstappen en Anna Mechtildis Geurts.


Hij is getrouwd te Thorn op 19 juni 1928 met
Maria Louisa Antonetta Leijendeckers, geboren te Thorn op 25 september 1907, overleden aldaar op 17 september 2002, dochter van Joannes Leijendeckers en Hendrika Hubertina Catharina Parren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina