Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina van den Eertwegh, geboren te Grathem op 22 april 1910, overleden te Horn (Hornerheide) op 17 maart 1993, begraven te Ell op 20 maart 1993, dochter van Joannes Mathijs van den Eertwegh en Gertrudis Hubertina van Roij.


Zij was gehuwd met
Leonardus Hubertus Verstappen, geboren te Hunsel op 25 oktober 1910, overleden te Grathem op 16 mei 1988, begraven te Ell op 19 mei 1988, zoon van Peter Mathijs Verstappen en Joanna Catharina Niessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina