Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Johannes van Enckevort, landbouwer, geboren te Grathem op 3 februari 1904, overleden aldaar op 16 augustus 1969, zoon van Gerard van Enckevort en Maria Gertrudis Beurskens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 10 juni 1927 met
Philomina Hubertina Mols, geboren te Hunsel op 10 mei 1897, overleden te Grathem op 19 juli 1960, dochter van Christiaan Hubert Mols en Maria Cornelia Wetemans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina