Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Driessen, geboren te Grathem op 24 juli 1902, overleden op 18 april 1963, begraven te Schaesberg, dochter van Willem Driessen en Maria Elisabeth Huijskens.


Zij is getrouwd te Heerlen op 28 oktober 1931 met
Hendrik Mathijs Lambertus Storms, kantoorbediende, geboren te Beesel op 30 maart 1905, overleden op 14 april 1979, begraven te Schaesberg, zoon van Peter Storms en Gertrudis Elisabeth Vaessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina