Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Margaretha Driessen, geboren te Grathem op 1 september 1909, overleden te Ell op 26 augustus 1995, begraven aldaar op 30 augustus 1995, dochter van Joannes Cornelis Driessen en Petronella Hubertina van Dilsen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 9 april 1937 met
Antonius Hubertus Bongers, landbouwer, geboren te Nederweert op 7 november 1907, overleden op 10 september 1980, begraven te Ell, zoon van Henricus Hubertus Bongers en Maria Ida Timmermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina